Бизнесът пред проф. Костадин Ангелов: Стотици милиони се дават за поредни избори, а инфраструктурата е зарязана

0

Защо трябва отново да ходим на избори, за които плащаме всички ние поредните 100 млн. лева? Защо през последните две години цените скочиха до небето? Защо трябва да си купуваме сирене и кашкавал по-скъпи от тези в Германия, където заплатите са в пъти по-високи? Защо ни излъгаха, че с промяната ще се повишат доходите ни, а трапезите ни ще са пълни? Тези и още много други въпроси поставиха работниците и служителите в едно от структуроопределящите и най-големи предприятия във Велико Търново и региона.

Работещите и мениджмънтът на голямата компания за опаковки се срещнаха с водача на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов и кандидатите за народни представители от коалицията Георги Недев и Николай Теодосиев.

„Няма смисъл да ви обещаваме каквото и да е, защото много добре знаете и виждате, че ГЕРБ-СДС няколко пъти е вадил страната ни от кризи. Затова имаме нужда от всеки глас, за да върнем реда в държавата“, каза проф. Ангелов.

Големите обещания остават да висят във въздуха, когато няма хора, които да ги изпълняват, а всички вие сами видяхте, че партии като „Продължаваме промяната” нямат никакъв капацитет да управляват страната, допълни той.

От ръководството на дружеството припомниха, че срещат големи затруднения в работата си заради спрените инфраструктурни проекти, които са изключително важни за логистиката на фирмата и на всички компании в индустриалната зона на Велико Търново – не се строят нито АМ „Хемус”, нито магистралата Русе-Велико Търново. От две години „на трупчета” в МРРБ без реално развитие стои проектът за втори воден цикъл, в който са включени основни пречистващи съоръжения в „Дълга лъка” и кв. „Бузлуджа”, както и редица други, които са пряко свързани с производствения ни цикъл, припомниха мениджърите на фирмата. Те също изразиха надежда ГЕРБ-СДС да получи достатъчно подкрепа за над 80 народни представители в парламента, за да се сформира стабилно правителство. Само по този начин ще може да се регулира и стабилизира икономиката в страната и в региона.

Изграждането на канализация, пречиствателни станции и нови водопроводи и в най-малките отдалечени населени места е една от моите каузи, сподели Георги Недев, който е втори в листата на ГЕРБ-СДС и втори мандат общински съветник във Велико Търново. Той припомни, че е поставил въпроса пред европейски лидери по време на международна среща в Брюксел, където лично е разговарял по темата с  председателя на ЕНП Манфред Вебер и с българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *