Вокалната школа на Аделина Колева при читалище „Напредък 1869“ Горна Оряховица с куп награди от конкурса „Път към славата“

0

 

Вокалната школа на Аделина Колева обра наградите от конкурса „Път към славата“, организиран от Арт Център Кърнолски, съобщиха от НЧ „Напредък – 1869“ в Горна Оряховица.

Даная Александрова спечели 3 първи места в първа възрастова група в три различни категории, както и правото да представлява България в Римини, Италия и Рига Латвия на международните конкурси.

Ивайла Николова, участник от 2- ра възрастова група в категория „ПОП вокал“ завоюва златни медали и Първо място с покана да представлява България в Римини, Италия с 50% намаление на таксата.

Дует Никол Попова и Симеон Славев, участници от 4 – та възрастова група в категория „ПОП вокал“ спечелиха златни медали и Първо място с покана да представляват България в Римини, Италия с 50% намаление на таксите.

Дует Таня Гугуманова и Ерик Михайлов, участници от 4 – та възрастова група в категория „ПОП вокал“ спечелиха сребърни медали и Второ място с покана за участие в Международния фестивал в Слънчев бряг тази година.

Симеон Славев, участник от 4 – та възрастова група в категория „ПОП вокал“ бе единодушно класиран от професионалното жури на конкурса на ПЪРВО МЯСТО И ЗЛАТЕН МЕДАЛ , при конкуренция от 60 участника в групата. Той спечели и едногодишна стипендия от образователното министерство

за учебната 2023/2024 г. в категория “ Поп вокал“ и също има покана

да представлява България в Римини, Италия и Рига, Латвия с 100% намаление на таксата.„

Таня Гугуманова – участник в 3-та възрастова група, в категория „ПОП вокал” спечели специалната награда за най- въздействащ глас и в категория „ Вокал мюзикъл” – специалната награда за най- артистично изпълнение.

Никол Попова – участник в 4-та възрастова група, в категория „ПОП вокал” спечели покана за участие в международен конкурс в Португалия.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *