Пияна великотърновка се заключи в джипа си при полицейска проверка. Екшънът е от тази нощ

0

Жена, употребила алкохол и опитала да осуети полицейска проверка,  е задържана от служители на РУ – Елена. Тази нощ около 02,30 ч. на кръстовище, свързващо три населени места – с. Миндя, Златарица и Елена, е спрян за проверка лек автомобил «Ленд Ровър», управляван от 43-годишна жена от Велико Търново, известна на полицията.

При проверка за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,23 промила. Водачката е отказала кръвна проба за химичен анализ.

Докато продължавала проверката тя се заключила в автомобила си и отказала да изпълни полицейските разпореждания да изключи двигателя и да слезе от автомобила. Съдействие на служителите оказал екип на РУ – В. Търново. Водачката е задържана за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу нея е започнато бързо производство.

Водач, употребил алкохол, установиха служители на Пътна полиция. В събота следобед в областния град е извъшена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 47-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,41 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Образувана е преписка.

Друг шофьор, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. Вчера следобед в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Нисан», управляван от 34-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *