Проф. Костадин Ангелов: Да сложим край на фалшивата „промяна“ тази неделя

0

Уважаеми великотърновци,

Ако ви харесва как живеете през последните две години и по какъв път вървят България, старопрестолният град и областта, не четете по-надолу!

Но ако искаме заедно да спрем фалшивата „промяна“, нека го направим на 2 април със силна победа за ГЕРБ-СДС!

Благодаря ви за ползотворните срещи. За подкрепата, за идеите, предложенията, за критиките.

Благодаря ви, че имахме и ще имаме диалог!

Всеки глас за ГЕРБ-СДС е за редовно правителство и за решение на кризите. За да си говорим отново за ценности, а не колко скъпи днес са хлябът или краставиците, сиренето или яйцата. Доходите и пенсиите да растат реално, а не да бъдат стопявани от инфлацията.

Неведнъж сме доказали, че интересите на държавата и на всички български граждани стоят далеч пред партийните. Ще се убедите в това и този път.

Подкрепете ГЕРБ-СДС в името на икономиката на Велико Търново, областта и Северна България. За да се случат най-важните инфраструктурни проекти, спрени от фалшивата „промяна“ – магистралите „Хемус“, Русе-Велико Търново. Също – Северния пътен възел и Присовските завои.

Общините отново ще имат партньор в лицето на държавата. И за финансовата децентрализация, и за важните проекти  – ВиК, пътища, улици, площади, училища, детски градини, спортни зали, библиотеки, църкви и манастири. Всичко онова, което се случваше допреди две години.

Наша основа цел е да обърнем модела на здравеопазване – българите да бъдат здрави, а не излекувани. И то още от ранна възраст. Ще отворим здравни кабинети в училищата и детските градини. Ще имаме четири многопрофилни детски болници – Национална в София, както и регионални във Варна, Пловдив и Бургас, от които две са в процес на строеж. Имаме модела и решенията, за да задържим младите лекари в общинските и държавните болници – с разписаното тристълбово финансиране. Така спасихме болницата в Свищов от фалит и белодробната болница във Велико Търново.

С еднакви темпове ще се развиват здравната, социалната и образователната системи. Социалните работници, фелдшерите, работещите в спешна помощ ще имат адекватни заплати по модела, който приложихме при учителите.

Предлагаме и нова социална програма – държавата да поеме 60% от заплатата на 60 000 младежи в първата година от тяхната първа работа.

Възстановяването ще е трудно.

Възстановяването, изглежда, е само наш приоритет – на ГЕРБ-СДС.

Затова имаме нужда от вашия глас.

Глас с номер 2 е подкрепа за хората, които са доказали, че знаят и могат да носят отговорност. Ще извадим България от кризите отново и ще я върнем на магистралата на растежа.

Гласувайте!

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *