Близо 600 кг. хранителни продукти събра Ротаракт клуб – Велико Търново в кампанията си „Купи и дари”

0
Близо 600 кг. хранителни продукти събра Ротаракт клуб – Велико Търново, в кампанията си „Купи и дари”, която по традиция се провежда по Великден.
От 7 до 9 април младите ротарианци бяха разположили свои екипи в четири магазина за хранителни стоки във Велико Търново, а всеки желаещ да подкрепи инициативата можеше да закупи хранителни продукти и да ги остави в специално обозначени за целта колички на изходите на търговските обекти.
Със събраните храни ще бъдат подпомогнати 16 семейства в неравностойно положение, съобщиха от клуба.
Членовете на Ротаракт клуб – Велико Търново, изказват благодарност на всички, които се включиха в „Купи и дари” и подпомогнаха каузата им.
Инициативата „Купи и дари” на Ротаракт клуб – Велико Търново, се провежда два пъти в годината в навечерието на най-светлите празници – Коледа и Великден, и е поредното доказателство, че за доброто няма почивен ден.
Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, част от структурата на Ротари Интернешънъл. Всеки, проявяващ интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, може да се свърже с тях на официалните им страници в социалните мрежи.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *