Кубрат Пулев вдъхнови млади спортисти в Горна Оряховица

0
Най-успешният български боксьор за всички времена Кубрат Пулев днес уважи празника на Горна Оряховица. Легендата се  срещна с младите боксьори и с горнооряховчани и мотивира младите спортисти.
Пулев е в Горна Оряховица по покана на Боксов клуб „Локомотив”. Идеята за тази среща е децата да видят, че с много труд всеки може да стигне до върха. Това каза и Кобрата на младите боксьори – „в основата е вярата и любовта към спорта, след това е трудът. И когато се отдадете напълно на това, което обичате и работите здраво, ще дойдат и успехите”.
Горна Оряховица е спортен град и ние правим всичко възможно, за да подкрепяме клубовете. От своя страна и бизнесът помага много, конкретен пример е президентът на Боксовия клуб Анастас Начев, посочи кметът нж. Добромир Добрев.
Заедно създаваме условия и дано наистина един ден имаме шампиони, които да прославят Горна Оряховица и България, както пожела Кубрат Пулев, допълни той.
Шампионът дълго се снима и раздава автографи на своите фенове, а аз от името на общинското ръководство инж. добрев му  подари икона на пазителя на Горна Оряховица – свети Илия.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *