Певицата Роси Кирилова, фокусници и аниматори ще забавляват децата във Велико Търново на 1 юни

0

С поредица от събития за малки и големи Велико Търново отбелязва Международния ден на детето – 1 юни

 (Програма)

9:00ч, с. Балван, пред църквата – Детска празнична програма. Организатори са Кметство Балван и Център за обществена подкрепа, управляван от Фондация „МСС България“, с подкрепата на Община Велико Търново. За децата са осигурени подаръци и лакомства, а за настроението ще се погрижат аниматорите от Парти агенция „Феличита“.

14:00ч., в парк „Марно поле“, алеята пред Летен театър – Празник за деца и младежи от функциониращите социални услуги в Община Велико Търново и за всички малки и големи, които искат да се забавляват.

В програмата ще бъдат включени занимания с аниматори, провеждане на индивидуални и отборни развлекателни игри, както и организиране на своеобразни кътове с различни дейности – „Пластилинена рисунка“, „Шареното камъче“, „Декорация саксия“, „Боди арт“, „Смешна олимпиада“, „Дама“, „Фото кът“.

Специално за празника деца от социални услуги са изработили от различни материали уникални нестандартни шапки, с които сами ще се представят в конкурс-дефиле „Най-впечатляваща шапка“

17:00ч., парк „Дружба“Детски празник, организиран от Център за подкрепа и личностно развитие – Общински детски комплекс.

В концертната и забавна програма участват детски и ученически формации, фокусникът Ник и популярната българска певица Росица Кирилова. Подготвени са много игри, забавления, рисуване на асфалт и др.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *