октомври 5, 2023

„Кроношпан“ кани на Ден на отворените врати, организира и безплатен транспорт

0

 

Кроношпан“ кани на Ден на отворените врати. Събитието, приветстващо жители и гости на град Велико Търново от всички възрасти, успя да се превърна в ежегодна традиция на „Кроношпан България“, която тази година ще се проведе на 17 юни от 10,00 часа на територията на завода.

Планирани са множество разнообразни активности храна, напитки, фото будка за отпечатване на спомени. За най-малките ще има обособени детски кътове с анимация, надуваем атракцион и забавни занимания с рисуване.

Гостите на мероприятието ще имат възможност да се запознаят отблизо с приложението на принципите на кръговата икономика, най-новите инвестиции на компанията в иновативни технологии и еко инициативи, както и да научат полезни уроци за опазването на гората и нейното отглеждане. В края на деня включилите се в дейностите ще участват в томбола с награди.

За доброто настроение на всички посетители с изпълненията си ще допринесат  и възпитаниците на Танцов клуб „Зоки“, Вокална група „Пеещи камбанки“, Танцов състав „Лудо младо“ и др.

За всички проявили желание да се включат в празника, е осигурен и безплатен транспорт – от и до мястото на събитието. Специализираните автобуси ще се движат през 30 мин от спирка „Качица“, сп. „Н. Габровски“, сп. „Пазара“, сп. „Майка България“ и сп. „Летен театър“, като първите курсове са в 9,30 ч.

.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *