октомври 4, 2023

Във Велико Търново – полицаи засякоха дрогирани зад волана двама мъже с БМВ и жена с „Мерцедес”

0

Задържан е и водач, шофирал пиян в областния град

Трима водачи, употребили наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция.

В петък около 20,00 ч. в центъра на Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 31-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин и метамфетамин. Срещу него е започнато бързо производство.

Същия ден около 14,00 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 29-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. Той е дал проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

В събота около 11,00 ч. отново в центъра на  Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 32-годишна от същия град. При проверка на водачката за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на кокаин.

Тя е дала проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

Шофьор, употребил алкохол, установиха служители на Пътна полиция. В събота около 06,00 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Пежо», управляван от 42-годишен от Радомир. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,23 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *