С-Block в Павликени: „Дойдохме, за да донесем любов!“

0

 

 

Под проливен дъжд, но с много емоции и добро настроение завърши първият от поредицата концерти по повод 80 години от обявяването на Павликени за град.

За първи път звезди от световен мащаб бяха специални гости на Павликени. Това са C-Block – едни от звездите на денс музиката от 90-те. Двамата изпълнители долетяха с полети от САЩ и Германия специално и единствено за участието си в Павликени.

„Дойдохме, за да донесем любов!“, обърна се към феновете си Роб Мъни от C-Block. Той отправи призив да уважаваме другия и много пъти благодари на публиката, че е пред сцената, въпреки голямата буря. Роб Мъни дори два пъти слиза при феновете и пя заедно с тях под дъжда някои от хитовете на групата.

Начало на празничната фиеста даде рапърът 42. Неговите рими вдигнаха градусите, преди на сцената да излязат Дивна с нейните музиканти и триото Вива. Микс от рап, латино ритми, поп и кавъри на най-известните поп хитове звучаха в Павликени. Над 5 часа продължи музикалния маратон.

Deep Zone Project направиха наелектризиращо шоу, преди да дойде ред и на кулминацията в концерта C-Block.

В паузите на концерта за първи път бяха показани и новите видеоклипове, които рекламират туристическия потенциал на Павликени.

При стройна организация и мерки за сигурност протече цялото събитие. Най-верните музикални фенове похвалиха организацията на събитието, която по нищо не отстъпваше на световните фестивали.

Празничната програма в Павликени продължава с поредица от големи събития. На 26 юни в Летния театър „Никола Гюзелев“ е оперетата „Графиня Марица“ на МДТ „КОнстантин Кисимов“. На 28 юни отново в Летния театър е концертът на НФА „Българе“. В деня на св. Петър и Павел – 29 юни е празникът на град Павликени. Официалното събитието ще се проведе от 19:00 ч. на площад „Свобода“. На 30 юни край Бяла черква на брега на р. Росица започва рок-маратон за посрещането на Джулай морнинг с участието на Ахат, БТР и специалния гост – Джони Джоели. На 1 и 2 юли на бившето стрелбище ще е състезанието 4х4 офроуд траял. Всички събития са с вход свободен.

Снимки: Владимир Пенчев

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *