септември 23, 2023

Международният ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества ще бъде отбелязан във Велико Търново

0
Във Велико Търново днес, 26 юни, ще бъде отбелязан Международният ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества. От 16:00 до 18:00 часа в парк „Дружба“, Община Велико Търново и Превантивен информационен център по наркомании ще проведат тематично събитие под надслов „Предизвикай себе си“.
Събитието има за цел да повиши осведомеността на младите хора за това колко е важен активният начин на живот, да ги насърчи да се движат повече, да ги насочи към възможните решения на един от най-сериозните проблеми, заплашващи здравето – застоялия начин на живот, както и да представи алтернативи за пълноценно прекарване на свободното време.
Всеки, който присъства на събитието, ще има възможността да се включи в различни индивидуални и отборни занимателни игри, ще бъдат организирани своеобразни кътове с различни арт дейности.
Събитието ще завърши с тренировка на открито, организирана от представители на Спортен клуб по ориентиране „Браун тим” Велико Търново и ще бъде водена от състезатели на националния отбор по ориентиране на България.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *