октомври 4, 2023

Вълна от недоволство след кадри на мъж, изхвърлящ боклуци и оборудване до пътя край Шемшево

0

Вълна от недоволство заля социалните мрежи след публикуването на клип от видеокамера, на който се вижда как мъж изхвърля отпадъци на нереглемантирано за това място. Снимка и видеозапис са публикувани от Дончо Дончев в най-голямата група за нередности във Велико Търново, а това отприщи десетки коментари на възмутени хора.

Случката се разиграва във вилната зона на село Шемшево по пътя за село Буковец. На клипа ясно се вижда как кола с русенска региастрация спира на отбивка край пътя. От нея бързо слиза мъж на средна възраст, който отваря багажника и стоварва някакво платно, вероятно строителен отпадък и части от оборудване, които  приличат на стар шкаф или хладилник. После мъжът, притичвайки се качва в колата и отпрашва по пътя си.

„Пародия на човек. Имитация на мозък!…“, „Дано РИОСВ се самосезира и да му наложат солена глоба!“, „Затова ли направиха площадка за вторични суровини на „Чолаковци“? Явно далеко му се е видяло…“, „Тъпанар!“ са само част от коментарите, с които гледащите кадрите реагират на постъпката.

Клипът може да бъде видян на:

https://www.facebook.com/100000415668289/videos/pcb.1793726914363068/678353234135857

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *