Учителката Ивелина Тодорова е новият областен председател на младежкото БСП

0

 

Учителката Ивелина Тодорова от Полски Тръмбеш беше избрана за областен председател на Младежкото обединение на БСП. Тя получи подкрепата на всички присъстващи по време на изборното заседание. За неин заместник беше избран Марио Иванов, който е най-младият член на Изпълнителното бюро на БСП във Велико Търново.

Ивелина Тодорова има две магистратури – „Информационни технологии в обучението по математика и информатика“, както  и „Управление на образованието“. Учител е по математика и информационни технологии вече 12 години в СУ „Цанко Церковски“. За нея учителската професия е призвание и твърди, че за да се впуснеш в нея трябва да обичаш децата, да ги научиш, да ги изслушваш и освен учител, да им бъдеш и приятел.

Ивелина Тодорова е активен член на партията от 2013 година, секретар на Общинската партийната организация на БСП в Полски Тръмбеш и общински съветник в местния парламент. Тя се е доказала като деен човек, който  не пести сили в полза на обществото.

„Подкрепям всички Младежки обединения в областта и ще се радвам на идеи и инициативи от младите активисти. Ще работя за привличането на нови млади членове. Бъдещето е в младите хора от новото време, време на промени, на технологии, на изкуствен интелект. Вярвам, че различието в хората ги обединява, когато има обща цел, обща кауза, общо ляво мислене.  Ще отдадем сили в осъществяването на идеи в подкрепа на деца лишени от родителски грижи и други социални политики, в които ще могат да се включат граждани и наши симпатизанти от областта“, каза след избора Ивелина Тодорова.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *