септември 23, 2023

„Топлофикация – ВТ“ пуска поетапно топлата вода на абонатите си след приключване на ремонтите

0
„Топлофикация – ВТ“ АД започва поетапно напълване на топлопреносната мрежа в участъците, в които плановите ремонтни дейности са приключили. Подаването на топлинна енергия за топла вода ще бъде възстановено по график:
На 18 септември на ул. Оборище и ул. Проф. Илия Янулов; ул. Ален Мак, ул. Охрид и ул. Ниш.
На 21 септември на ул. Симеон Велики и ул. Полтава.
На 11 октомври на ул. Георги Измирлиев, ул. Деню Чоканов; ЦСУ – ДСХ „Венета Ботева“ и СУ „Вела Благоева“.
На 20 октомври на ул. Филип Тотю, ул. Никола Габровски и ул. Бойчо войвода, ОУО „Колю Фичето“.
„Поради сериозните ремонтни дейности първоначално обявената дата за възстановяване на топлата вода претърпя известни промени.
От съществено значение е ремонтните дейности да се извършат с необходимото качество, което гарантира и надеждност на услугата – производство и доставка на топлинна енергия за отопление и битова гореща вода, която предоставяме на жителите на Велико Търново“, посочват от ръководството на „Топлофикация-ВТ“ АД.
От топлоцентралата допълват, че ежегодните планови ремонти са необходими действия, които няма как да се осъществят при работещи съоръжения за производство и пренос на топлинна енергия. Това е причината, поради която е необходимо планово спиране на производствени мощности.
Според изпълнителния директор на „Топлофикация – ВТ“ АД Александър Димитров всички екипи работят интензивно, за да се извършат ремонтите по най-бързия и ефективен начин.
„Топлофикационното дружество разполага с отлично квалифицирани и опитни специалисти, чиито професионализъм ще гарантира повишаване на качеството на нашите услуги и значително намаляване на риска от аварии“, подчерта инж. Александър Димитров.
Екипът на „Топлофикация-ВТ“ АД си пожелава един безпроблемен и безавариен отоплителен сезон, през който клиентите да получат възможно най – добро качество отопление и топла вода и поднася своите извинения към клиентите, за които ще има забавяне от първоначално обявената дата за пускане на топлата вода.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още …