декември 6, 2023

Ротаракт клуб В. Търново организира благотворително спортно събитие в подкрепа на обновяването на детското отделение в МОБАЛ

0

 

 

Ротаракт клуб Велико Търново, заедно с професионалните треньори Елеонора Маркова, Пламен Цонков и Росица Карамочева, организират благотворително спортно събитие в подкрепа на проект „Светулка” на Ротари клуб Велико Търново, насочен към цялостно ремонтиране на педиатричното отделение при МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов”, гр. Велико Търново.

Събитието включва тренировки по HIIT и Zumba и ще се проведе на 30-ти септември (събота), от 10.00 часа на лекоатлетическата писта на стадион „Ивайло” в старата столица. Входът за събитието, е 10,00 лв., като 100 % от събраните средства ще бъдат насочени в подкрепа на проект „Светулка”.

Припомняме, че още през 2022 год. Ротаракт клуб Велико Търново, чрез кампанията „За малките герои” извърши ремонтни дейности в 9 стаи на детското отделение на областната болница, изграден бе и един изцяло нов санитарен възел. Сега реновирането продължава, за да може отделението да бъде цялостно обновено и да придобие нов вид.

Кои са треньорите, подкрепящи благотворителното спортно събитие ?

Елеонора Маркова е сертифициран инструктор по пилатес, HIIT, Tabata, Zumba. Собственик е на зала за фитнес и групови тренировки „Блуминг”, гр. Горна Оряховица от 9 години. От две години води тренировки по пилатес в „Нашата зала” в гр. Велико Търново.

Пламен Цонков е кондиционен и персонален треньор, инструктор по групови тренировки – HIIT и Tabata. Води тренировки в спортен клуб „Mister Universe”, гр. Велико Търново.

Росица Карамочева е инструктор по Zumba, аеробика, хийт степ, зуба, а от скоро – и по етно кардио. Води тренировки в зала за фитнес и групови тренировки „Блуминг”, гр. Горна Оряховица и в Un Beso, гр. Велико Търново.

Тренировките, които ще се проведат по време на благотворителното спортно събитие на 30-ти септември, са подходящи и за начинаещи, а всеки, които притежава постелка за трениране, може да я носи със себе си.

Ротаракт клуб Велико Търново приканва всички, които обичат да спортуват, да подкрепят благотворителното спортно събитие, а заедно с това и една добра кауза.

Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, партньор на Ротари и част от структурата на Ротари Интернешънъл. Дейността на Ротаракт клуб – Велико Търново е насочена към организирането на хуманитарно ориентирани кампании в полза на обществото.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *