декември 6, 2023

„Етър“ се разделя с досегашния старши треньор на тима Емануел Луканов

0

„Етър“ се разделя с досегашния старши треньор на тима Емануел Луканов. Той пое тима през миналата година и бе начело при завръщането на „виолетовите“ в елита.

Клубът благодари на Емо Луканов за работата му и постигнатото в „Етър“ и му пожелава успехи в по-нататъшната кариера! За утрешното гостуване на „Арда“ в Кърджали отборът ще бъде воден от помощник-треньора Марин Стефанов. В момента се водят преговори за нов наставник на „виолетовите“, като в следващото домакинство срещу „Хебър“ отборът ще бъде воден от новия старши треньор.

Емо Луканов: „Сърцето ми остава „виолетово“, желая успех на клуба!“
„Разделихме се официално с „Етър“. През времето, в която работих в „Етър“ постигнахме каузата, която бях си поставил – отборът да заиграе в Първа лига. Всеки може да казва каквото иска за случващото се в последните дни, но никой не може да оспори факта, че съм от Велико Търново и дълбоко в себе си аз крия едно „виолетово“ сърце, което ще си остане завинаги!
Благодаря за всичко, което се случи през този престой в „Етър“! Благодаря на публиката, която ни подкрепяше, благодаря на ръководството и безкрайно желая успех на „Етър“. Ако имам две сърца, и от двете ще пожелая успех и късмет на клуба!“

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *