декември 4, 2023

Съветническата листа на ГЕРБ работи като постоянно действащ орган по време на кампанията

0

Кандидатът за кмет на Велико Търново Даниел Панов, заедно с кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кметове на населени места обсъдиха проблемите и предложенията, които споделят хората по места в първите работни срещи в кампанията. Освен набелязаните основни приоритети и продължаване на работата по конкретни проекти, пряко засягащи живеещите на територията на общината и в периода на кампанията, екипът на ГЕРБ ще бъде активно действаща структура.

Copy of Copy of 76 плакат – 2

За срещи с граждани ще бъдат постоянно отворени вратите на партийния офис на бул. „България“ №1. Открита е и телефонна линия за отправяне на предложения и споделяне на важни за жителите на общината въпроси – тел. 0882336302.

Всяка седмица в дискусионен формат екипът на ГЕРБ ще обсъжда впечатления от срещите в хода на кампанията и ще привлича авторитетни експерти по определени теми.

Кандидатите за общински съветници и кметове на кметства са специалисти с ценни професионални качества във всички направления, свързани с компетенциите на местната власт. Това е изключителна възможност този потенциал да бъде използват за градивни предложения, които превръщат предизборната платформа в динамичен инструмент за набелязване на важни перспективни проекти и приоритетна подредба на задачите пред новата местна власт.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *