Люба Лазарова ще продължи постигнатото от Недьо Георгиев за село Балван

0

Дамата е кандидатът на ГЕРБ за кмет на населеното място

Пълен бе читалищният салон в Балван за представянето на кандидата за кмет, излъчен от ГЕРБ Люба Лазарова. Дойдоха и още трима кметове на селото – Благовеста Факирова, Радослав Христов и настоящият Недьо Георгиев, за да се запознаят с програмата за управление на Лазарова.


Дамата бе представена от Даниел Панов – настоящ кмет на Велико Търново и кандидат за четвърти управленски мандат начело на общината. Виждайки на едно място Люба Лазарова, Благовеста Факирова, Радослав Христов и Недьо Георгиев, Даниел Панов коментира: „Този пример за приемственост, уважение и конструктивен диалог трябва да е урок както за политиците от жълтите павета, така и за някои кандидати за кметове на Велико Търново“.


„През годините сме работили успешно с всеки от кметовете на Балван, а Благовеста Факирова помага за добрия облик на всички населени места в общината. Люба Лазарова има нужните качества и умения да продължи постигнатото от Недьо Георгиев за развитието на Балван“, завърши Даниел Панов и благодари на жителите на селото за подкрепата.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *