февруари 24, 2024

”Възраждане” с конкретни ангажименти към жителите на Миндя

0

Заради големия интерес към кандидатите на ”Възраждане” за трети път представителите на формацията направиха среща с жителите на китната Миндя. Този път към дискусията с хората се присъедини и народният представител Станислав Стоянов, който обясни в препълнената зала, как ще бъде решен повсеместният проблем с липса на канализация и амортизираната водопроводна мрежа.

Отводняването, лошата инфраструктура, занемарените обществени пространства, липсата на информационни табели, тъй като селото е обект и на туристически интерес, бездомните кучета, грижата за паметниците, както и инвестиции в клубовете за пенсионери и млади хора е сред приоритетите в управленските програми както на кандидата за кмет на община Велико Търново Стилян Найденов, така и за кандидата за кмет на ”Възраждане” за Миндя Ивайло Митев.

Вторият в листата на формацията – Ангел Янчев, подчерта, че част от философията на формацията под №42 е за балансирано разпределение на бюджета на Общината и акцент към малките населени места, а не само общинския център.


От ”Възраждане” искат да поставят и ново начало за Миндя и подобряване на междуличностните отношения сред местните, които са разделени на лагери и водят серия от дела едни срещу други.

”Всички живеете в Миндя, срещата се по улиците, имате едни и същи проблеми, които трябва да решавате заедно и да се гледате честно в очите. Разединението никога не е градивно, нека си подадем ръка и продължим напред, а не да търсим вини и гледаме назад“, каза в заключение Стилян Найденов.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *