февруари 27, 2024

Проф. д.н. Венка Кутева–Цветкова: Въпреки партийните ни различия, ще подкрепя Даниел Панов заради личните му и управленски качества

0

С Даниел Панов сме представители на различни политически формации. Аз бих искала обаче да отбележа неговите лични качества и чисто човешки достойнства. По време на пандемията от ковид той прояви изключителна гражданска активност и отговорност, лична съпричастност към хората от Велико Търново – чрез телефонни разговори, консултации с лекари, изключителна подкрепа оказа на десетки великотърновци, включително и на нашето семейство, за което сме му много благодарни. По време на пандемията ми се наложи да се обърна към него и заради колеги от Великотърновския университет, които имаха сериозни здравословни проблеми и се нуждаеха от спешно хоспитализиране. Той откликна на молбата ми веднага и направи всичко, което е възможно.

Това заяви общественикът, университетски преподавател и два мандата декан на Педагогическия факултет проф. д.н. Венка Кутева-Цветкова.

„Искам да подчертая и това, че по време на управлението си той подкрепяше изцяло Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” – нещо, на което съм свидетел в качеството си на два мандата декан на Педагогическия факултет. Особено впечатление ми е правила личната му ангажираност в решаването на инфраструктурни проблеми във Велико Търново и региона, като например големите аварии на магистралния водопровод в Присово. Там той лично ръководеше ремонтните работи и възстановяването на щетите“, каза още проф. Кутева-Цветкова.

„Ако погледнем данните на Националния статистически институт как се развиват градовете в България, се наблюдава сериозен спад по отношение на броя на населението – например в Русе и Стара Загора. Нашият град Велико Търново в момента е един от най-проспериращите и бързо развиващи се градове и влиза в топ 10 на тази класация. Това е поредно доказателство за управленските умения на г-н Панов, които са оценени високо и на национално равнище. По тези и още много причини, в неделя аз напълно уверено ще подкрепя Даниел Панов със своя глас за четвърти мандат като кмет на Велико Търново“, завърши уважаваната в цяло Велико Търново дама.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *