декември 4, 2023

Един загина, а трима пострадаха при катастрофи вчера в региона

0

54-годишен от Горна Оряховица е загинал при катастрофа на пътя Горна Оряховица – село Козаревец. Произшествието е станало вчера около 10,30 ч. По първоначална информация са се ударили два леки автомобила – фолксваген, управляван от 54-годишния загинал водач, и тойота, управлявана от 61-годишен от Велико Търново.

В резултат на това на място е загинал водачът на фолксвагена. Другият водач е с фрактура на ключица. Той е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.  Взета им е кръвна проба за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Двама шофьори са пострадали при катастрофа на главен път София – Варна, в района на разклона за с. Железарци. Произшествието е станало вчера около 03,20 ч. По първоначална информация лек автомобил «Тойота», управляван от 25-годишен от Пловдив, движещ се в посока към Варна е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил «Волво», управляван от 18-годишен от София. В резултат на това са пострадали и двамата водачи. Същите са без опасност за живота. Пробите им за алкохол са отрицателни. Взети са им кръвни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Водач на товарен автомобил е пострадал при катастрофа на пътя В. Търново – Русе, в района на с. Поликраище. Произшествието е станало вчера около 11,30 ч. По първоначална информация товарен автомобил, с прикачено полуремарке, управляван от 30-годишен турски гражданин е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в товарен автомобил, управляван от 40-годишен от с. Козловец. В резултат на това е пострадал 40-годишният водач. Той е с фрактура на крака. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите им са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед. Причините са в процес на изясняване.  По случая е започнато досъдсебно производство.

сн. I see You КАТ Велико Търново

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *