декември 6, 2023

Бойко Борисов във Велико Търново: ГЕРБ сме си казали: Няма да се вдигат данъците!

0

Не си спомням някой от промяната да е споменал за вдигане на данъци по време на предизборната кампания. ГЕРБ сме си казали: Няма да се вдигат данъците! Кметовете имат право да вдигат местните данъци и такси колкото си искат. Това заяви във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В старата столица се провежда национална срещаа на ръководството на партията с всички избрани кметове на общини, областните ръководители на партията и парламентарната група.

В заседанието  участват и кметове от Националното сдружение на общините в Република България, чиито председател е кметът на Велико Търново Даниел Панов.

„Промяната „ да си намерят друго мнозинство за бюджета в този му вид, в което да лъжат в цифрите. Друг да им гласува вдигането на данъците, вземането на колите и жилищата. Трите години хаос доведоха до това, заяви още Бойко Борисов.

На заседанието кметове се изказаха за натиска върху местната власт и „избирателното“ разпределяне на евросредства от финансовия министър Асен Василев към градовете, управлявани от ГЕРБ.

На срещата във Велико Търново трябва да бъде решена и съдбата на т.нар. сглобка в управлението на страната.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *