февруари 25, 2024

Във Велико Търново: Възстановяват частично движението през кръговото до Летния театър от утре

0

 

 

От утре – 22 ноември (след 11:00ч.) частично ще бъде отворено кръстовището до Летния театър. Полагането на последния (износващ) асфалтов слой на кръговото е на финал.

За довършване на дейностите в частта на колелото, то ще бъде затворено от 8:00 до 11:00 ч. След 11:00 ч. утре кръстовището ще бъде отворено в най-натовареното направление – от ул. „Христо Ботев“ към Южния пътен възел и обратно. Възстановени ще бъдат и обичайните маршрути на градските автобуси №4, 5, 9, 13 и 70.

В направленията към Летния театър, улиците „Седми юли“, „Цар Тодор Светослав“ и „Марно поле“ кръстовището остава затворено за полагане на износващ слой асфалт.

От 11:00 до 16:00ч. утре /22 ноември/ за полагане на пътна маркировка частично и на етапи ще се затваря кръстовището на бул. „България“ с улиците „Беляковско шосе“, „Краков“, „Полтава“ и „Освобождение“. Ще се пропускат градските автобуси. Водачите следва да следят сигнализацията и указанията на отговорните за сигнализацията служители.

За полагането на маркировката е нужна температура на асфалта над 5 градуса по Целзий, което налага извършването на дейностите в тази част на деня.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *