Акцията „Рано рани“ стартира по традиция на 1 декември във ВТУ

0
По традиция в първия ден на месец декември във Великотърновския университет стартира акцията „Рано рани“. Превърнала се в разпознаваема марка през последните години сред кандидат-студентите на висшето учебно заведение, Акцията дава възможност и на зрелостниците, на които предстои да завършат средно образование през 2024 г., да запазят място в една желана от тях специалност.
Великотърновският университет дава гаранции, че избраното от кандидата място ще се пази до 3 юли 2024 г. включително! Ако до тази дата кандидатът не се запише, защото не отговаря на условията за приемане в съответната специалност или защото е променил желанието си, мястото му се обявява за свободно.
Преди отварянето на системата за електронно кандидатстване заместник-ректорът по учебната дейност проф. д-р Христо Бонджолов и директорът на Бюрото за кандидатстудентска информация, реклама и прием проф. д-р Андрей Андреев лично се увериха в изправността на платформата, чрез която се очаква във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ да запазят място в желаната от тях специалност стотици нетърпеливи кандидати, още в първия ден на акцията „Рано рани“.
Напомняме, че запазването на място в една предпочитана специалност става само по ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ на адрес http://zm.uni-vt.bg
Днес първи своите документи през електронната платформа на Университета подадоха Зорница Вълчева за специалност „Приложна лингвистика. Френски и втори чужд език с бизнес комуникации“, Росица Георгиева за специалност „Право“, и Валентин Георгиев за специалност „История“.
Пожелаваме успех на всички кандидати, избрали да продължат своето образование във Великотърновския университет.
За подробна информация: www.priemunivt.bg и на тел. 062/618 206

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *