февруари 28, 2024

Дядо Коледа подкара Коледния автобус във Велико Търново за радост на децата

0

 Коледният автобус отново е във Велико Търново, за да зарадва малчуганите от детските градини. Първи с атрактивното возило се разходиха децата от ДГ „Слънчев дом“ и ДГ „Евгения Кисимова“. Зад волана на автобуса отново е самият Дядо Коледа.

Малките великотърновчета пътуваха до Коледния базар в парк „Марно поле“, пуснаха своите писма до белобрадия старец, снимаха се с джуджетата и пяха коледни песнички на сцената пред входа на Летния театър.

За всички деца бяха подготвени подаръци – сладки и солени изкушения.

Пътешествията с коледния автобус продължават през целия месец, по график ще бъдат обхванати всички детски градини във Велико Търново, както и тези в Килифарево, Дебелец и с. Беляковец.

Коледният автобус е традиционна инициатива на Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“. Возилото е осигурено и украсено от фирма „Надежда – транспорт и строителство“ ООД и ще пътува и по линиите, изпълнявани от превозвача. Подаръците за децата са осигурени от партньорите „Ден и Нощ” ООД, „Лактима Балкан“. „Престиж-96″ АД, Tarnovo Market – Централен пазар, „Екстрапак“ ООД и верига супермаркети „Бурлекс“.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *