февруари 23, 2024

Хванаха двама да шофират без книжки нерегистрирани автомобили, единият бил пиян

0

Водач, употребил алкохол, седнал зад волана на нерегистриран автомобил, установиха служители на УП – Полски Тръмбеш. Тази нощ в града е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 40-годишен от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,48 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. В хода на проверката е установено, че автомобилът не е регистриран по установения ред. Същият е иззет. Започнато е бързо производство.

Неправоспособен водач с нерегистриран автомобил, установиха служители на полицейското управление в Павликени. Вчера в село Лесичери е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 48-годишен местен жител. В хода на проверката е установено, че водачът е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за шофиране, без необходимото свидетелство за това.

Регистрационните табели на автомобила били издадени за друго превозно средство и същият не е регистриран по установения ред. Табелите са иззети. По случая е започнато бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *