Повишиха в звание шефа на пожарната във Велико Търново Красимир Кръстев. Дирекцията ни е сред най-натоварените в страната

0

Директорите на седем Регионални дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ са повишени в старши комисари, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сред тях е и Красимир Кръстев – шеф на пожарната във Велико Търново.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорите на Регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Бургас, Варна, Велико Търново, София, Стара Загора, Хасково и Пловдив вече са старши комисари.

„Отчитам натовареността на управляваните от Вас структури и сериозните отговорности, които носите за осигуряване на пожарната безопасност и защитата на хората“, изтъкна министър Стоянов мотивите за промяна на досегашното специфично название на длъжността комисар в старши комисар за ръководителите на седем от най-големите РДПБЗН.

Старши комисарите Николай Николаев, Тихомир Тотев, Красимир Кръстев, Георги Иванов, Стоян Колев, Николай Вълчев и Васил Димов управляват регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ с най-голяма щатна численост и покриващи най-голяма територия с наличието на обекти с повишена пожарна опасност.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *