На 29 февруари във Велико Търново е гала премиерата на сериала „Есента на демона“. Безплатни покани за събитието могат да се вземат от днес

0
Ексклузивна премиера във Велико Търново ще бележи старта на дългоочакваното продължение на един от най-успешните български телевизионни сериали в страната и по света – „Дяволското гърло“. Новата история в поредицата носи името „Есента на демона“ и ще постави зрителите пред нови криминални мистерии, които този път ще покажат красотата на Велико Търново.

Това е и поводът Община Велико Търново и NOVA да поканят всички жители и гости на града на специална прожекция, по време на която ще бъдат излъчени първите два епизода от поредицата, броени часове преди телевизионни старт.

Премиерата ще се състои на 29 февруари в 18:30 часа в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, а входът за всички желаещи ще е свободен – с покани. Те могат да бъдат взети от касата на ДКС „Васил Левски“ (от 10:00 до 18:00ч.) и от Туристическия информационен център (от 9:00 до 17:00ч.).

В залата ще бъдат Теодор Духовникова, Мариан Вълев, Димо Алексиев, Веселин Петров, Николай Николаев, продуцентът Евтим Милошев и режисьорът Павел Веснаков. На събитието ще присъстват кметът на старопрестолния град Даниел Панов, подкрепил изцяло идеята Велико Търново да бъде арена на продукцията, както и ръководителите на институции и организации, на чийто терен са снимани епизодите.

“Есента на демона” ще върне на екран любимите герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито роли са Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двамата полицаи ще трябва да разплетат сложна мистерия от редица убийства в един от най-красивите български градове – Велико Търново. Историята ще разкрие и много мистики от езотериката и българската история на старата столица. В дванадесет епизода зрителите ще проследят цялото разследване, изпълнено с неочаквани обрати и постоянно напрежение.

В новия сезон на сериала участие взимат едни от най-обичаните и талантливи български актьори. В основния каст са Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други. Сценарият е дело на Иван Спасов, режисьор е Павел Веснаков, а идеята е на продуцента Евтим Милошев от Dream Team Films.

 

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Дяволското гърло / Есента на демона“ за актуални новини.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *