Жена на 33 години роди 11-ото си дете в търновската болница

0

Три бебета проплакаха в АГ отделението на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ на 29 – ти февруари

Мила Георгиева от град Дряново предварително планирала раждане с цераво сечение, тъй като вярва, че символиката на високосния 29- ти февруари ще донесе много късмет и успех в живота на новородената й дъщеря Елеонора.
Момиченецето е проплакало под грижите на екип, ръководен от д-р Ерол Максудов.

Майката и бебето са добре и предстои до някоко дни да бъдат изписани. Това е второ дете за семейството, а Мила споделя, че избрала да роди и двете си деца във великотърновската болица заради всеотдайността на екипа от акушер-гинеколози, акушерки и неонатолози.

На символичната дата в отделението своето единадесето дете е родила друга 33 – годишна жена. Тя споделя, че заедно със съпруга си отглеждат сами всичките си деца. Всички те посещават детски градини и училища, а сега семейството посреща с огромно вълнение и своята единадесата рожба.

Третата жена, която е станала майка на 29 -ти февруари не е планирала раждане на символичната дата. Постъпила е в отделението с родилни болки, но по време на раждането се е наложило да бъде извършено цезарово сечение. Тя и бебето са добре.

През 2023 в Акушеро – гинекологичното отделение за поредна година се поздравиха с над 1000 бебета, а само от началото на 2024 година до 29 -ти февруари са проплакали над 140 деца.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *