Ученици от Велико Търново удариха всички в земята! Поканиха класната си на бал с огнено шоу и заря на Конниците

0

Ученици от Велико Търново сътвориха невероятно огнено шоу, за да поканят класната си на бал. Идеята и реализацията е на зрелостниците от 12 „в“ клас в СУ „Емилиян Станев“.

Искахме да изненадаме нашата любима класна г-жа Наталия Тодорова и да я поканим с нас на абитуриентския ни бал по различен начин. Вече стана традиционно зрелостници да канят учителите си пред сградите на училищата с балони, плакати и музика. Дълго мислихме какво да направим и решихме да организираме по-различно събитие на знаково място, разказа за „Болярски новини“ Абигейл Ангелова, която заедно със съученичката си Виктория Руневска се заели с подготовката на изненадата.

Първо се свързали с фирма за пироефекти. За да се осъществи шоуто на публично място, получили разрешение от Общината. Била осигурена и охрана от полицията във Велико Търново.

Момчетата и момичетата обмислили всички детайли, за да бъде пълна и красива изненадата. Това не е случайно, защото те са от паралелка по графичен дизайн и са добре запознати със спецификата на специалните ефекти.

Съпровождана от едно от момчетата от класа, г-жа Тодорова била доведена до Паметника на Асеневци, където я очаквал истински звезден червен килим. След това светлинното шоу и зарята избухнали в пълния си блясък, а с огнени букви тя прочела поканата на младежите да ги придружи на бала.

С госпожата имаме чудесни отношения, обичаме я и искахме да й покажем това, казва Абигейл.

Никога не съм предполагала какво подготвят за мен моите ученици! Малко е да се каже, че ме развълнуваха, аз не знаех къде съм!, сподели г-жа Тодорова. Тя призна, че когато е поела класа като класен ръководител, отношенията им не били съвсем гладки. Впоследствие обаче всичко си дошло на мястото и изградили взаимно доверие и уважение помежду си.

Учениците от 12 „в“ намерили оригинални начини да поканят и останалите си учители на абитурентския си бал. На някои от тях поднесли питка, на други плакети…

Трогнати сме от отношението им и им желаем прекрасно бъдеще, споделиха педагозите.

Видео от трогателното събитие може да видите на:

https://www.facebook.com/em.stanev/videos/942028970380039

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *