Vivacom със специална оферта за Велико Търново и Горна Оряховица

0
Vivacom със специална оферта за Велико Търново и Горна Оряховица

Vivacom със специална оферта за Велико Търново и Горна Оряховица

Телекомът предлага иновативната телевизия EON в комбинация със супер бърз интернет и подарък приемник само за 1 лев на месец за първите до 6 месеца

 13 март 2024 г. Vivacom предлага специална оферта за жителите на Велико Търново и Горна Оряховица – потребителите могат да получат иновативната ТВ платформа EON в комбинация със супер бърз интернет само за 1 лв. на месец за първите до 6 месеца с подарък приемник. Те имат достъп до уникално телевизионно изживяване с над 210 ТВ канала, най-голямата видеотека в България*, включваща каталозите HBO On Demand, Arena Play, Pickbox NOW и много други, както и възможност за връщане на ТВ съдържание до 7 дни назад.

Жителите на Велико Търново и Горна Оряховица могат да избират между три пакета – EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. Независимо кой ще изберат, клиентите във Велико Търново и Горна Оряховица получават и безплатен приемник за срока на ползване на услугата – EON Smart Box, който превръща всеки телевизор в смарт. Освен това имат достъп и до мобилното приложение EON, за да гледат любимите си филми навсякъде, по всяко време и на всяко устройство – смартфон, таблет или компютър. С EON клиентите могат да гледат телевизионно съдържание до 7 дни назад на всички устройства, за да не пропускат най-интересните предавания. В зависимост от избрания план потребителите ще получат до над 210 канала, сред които и ексклузивни 4К канали, видеотека с препоръчано съдържание спрямо интересите на всеки потребител със собствен профил, спортен режим и възможност за създаване на детски профил.

Видеотеката на EON е с модерен и интуитивен интерфейс, който улеснява потребителите да откриват любимото си съдържание измежду всички над 30 000 заглавия – от най-хитовите филми и сериали до специална селекция с над 1 400 български заглавия. В платформата е интегриран усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва най-гледаното и най-актуалното съдържание, по жанрове, спрямо настроението и се съобразява изцяло с индивидуалните предпочитания на всеки зрител. В допълнение към изкуствения интелект, EON разполага и с екип редактори, който отговаря за селекцията на съдържание, предоставяйки на потребителите специални колекции за различни поводи и празници.

С възможността за създаване на детски профил EON Kids родителите могат да бъдат спокойни, че детето им има достъп само до подходящо за неговата възраст съдържание. Детският профил предлага най-обичаните от малчуганите филми и сериали на едно място, възможност за търсене по любими герои, както и специално детско дистанционно с атрактивен дизайн.

За любителите на спорта е налична специалната функция EON Sports Mode. Спортният режим предоставя цялостна статистика за всеки мач – картони, удари, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове. Дори ако зрителите са пропуснали важни срещи, те имат на разположение цялата информация за класиране на отборите от първенството, изиграните мачове, победи, загуби, точки, допуснати и отбелязани голове, голова разлика и др.

В комбинация с ТВ платформата EON потребителите получават и супер бърз интернет с включен гигабитов wi-fi рутер и безплатна антивирусна защита.

Повече информация за специалната оферта от Vivacom може да получите в магазините на телекома във Велико Търново и Горна Оряховица.

 

* Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *