Полицаи провериха над 160 коли и 395 лица, тръгнали от Левски към изоставено летище в Павликени. Има задържан, съставени са актове и фишове

0

Служители на Районното управление на полицията в Павликени и ОДМВР – Велико Търново предотвратиха нарушаване на обществения ред в Павликени.

В събота около 19,00 ч. в РУ – Павликени е получен сигнал за предвижване на голям брой автомобили от Левски в посока Павликени, които са се насочили към местното селскостопанско летище. Предприети са незабавни действия и са изпратени полицейски екипи в района, с цел недопускане на пътни инциденти и нарушаване на обществия ред.

Извършени са проверки на 395 лица и 161 автомобила. Съставени са 11 акта по Закона за движение по пътищата, наложени са 14 глоби по фиш, връчени са 4 електронни фиша, издадена е една заповед за налагане на принудителни административни мерки.

Образувано е едно досъдебно производство за шофиране, след употреба на наркотични вещества. Едно лице е задържано за срок до 24 часа по ЗМВР.

Пред Нова телевизия от полицията в Павликени съобщават, че става дума за млади хора, които се организират в интернет групи и организират дрифтове и състезания.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *