Кметът на Горна Оряховица направи изненадваща проверка в детска градина. Обеща да бъде възстановен вътрешен басейн

0
Изненадващо посещение в детска градина „Щастливо детство“ в Горна Оряховица направи кметът Николай Рашков. Визитата му, която направи със заместник-кмета Петя Иванова е част от текущия контрол, който осъществява кметското ръководство в детските заведения и социалните услуги в общината.
Базата на градината е отлична и е добре поддържана. Поздравления за целия екип!, посочи Рашков. Той подчерта, че със своята заместничка са останали доволни от всичко, което са заварили в „Щастливо детство“, макар екипът да не е бил подгодготвен за подобна визита.  В градината е било чисто, подредено, много ведра среда е създадена за децата и си личи хубавото отношение към тях. Осигурени са им и различни занимания.
Николай Рашков пое ангажимент да бъде направено всичко възможно,  за да бъде възстановен вътрешният басейн на „Щастливо детство“  и обеща това да се случи още догодина.
Това детско заведение разполага с най-големия двор – повече от 3 декара равен терен. Градината има капацитет за 6 групи. Изненадан съм, че при тези уникални условия, в момента са запълнени само 4, допълни Рашков.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *