Първо по рода си изложение „Еликсири и Деликатеси 2024“ ще се проведе във Велико Търново

0

Първо по рода си изложение под надслов „Еликсири и Деликатеси 2024“  ще се проведе във  Велико Търново. Събитието, което цели да представи най-доброто от българската индустрия за производство на храни и напитки с акцент върху екологични, био и гурме продукти, ще се проведе на 6, 7 и 8 юни 2024 г. в конгресния център на Бизнес център – Велико Търново на 6, 7 и 8 юни 2024 година..

Това е първото изложение от своя вид в региона, което събира под един покрив водещи производители и вносители на качествени храни и напитки, включително вина, кафе, шоколад, комбуча, протеинови барчета, оцет, натурални сокове и др., посочват организаторите

Основната цел на „Еликсири и Деликатеси 2024“ е да стимулира директния контакт между производители, търговци и крайни потребители, да увеличи видимостта на висококачествените местни продукти и да насърчи устойчивите практики в бранша. Изложението предлага уникална платформа за бизнес развитие и сътрудничество, като същевременно допринася за повишаване на осведомеността и предпочитанията на потребителите към здравословни и отговорно произведени продукти. С този фокус, „Еликсири и Деликатеси 2024“ се стреми да стане водещо събитие в сектора, спомагащо за развитието и популяризирането на българските кулинарни достижения.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *