С шествие и молебен „Възраждане“ ще открие предизборната си кампания във Велико Търново

0
„Възраждане“ ще открие кампанията за изборите за Народно събрание и Европейски парламент на 10 май 2024 г. (петък) във Велико Търново.
От 13 часа на площад „Майка България“ председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов, водачът на листата за Европейски парламент Станислав Стоянов, Петър Волгин и всички останали кандидати от листата на „Възраждане“ за европейски парламент, както и водачите на всички листи за Народно събрание ще проведат брифинг за представителите на медиите.
След 14 часа кандидатите на „Възраждане“, заедно с членове и симпатизанти на Организацията ще посетят музеите „Църква „Св. Димитър Солунски“ и „Трапезица“.
Очаква се шествието из Стария град, започващо от подножието на Царевец около 16 часа да събере огромен брой привърженици на политическата организация.
От 16:30 в катедралния храм „Рождество Богородично“ ще бъде отслужен молебен за България.
От 18:30 в залата на музей „Възраждане и Учредително събрание“ ще се състои отворена среща с жители на Велико Търново и региона на водача на „Възраждане“ за Европейския парламент народният представител от Велико Търново Станислав Стоянов и заместник-председателят на Народното събрание Цончо Ганев.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *