Проф. д-р Костадин Ангелов: „Три години продължава клеветническата кампания срещу мен, това трябва да спре“

0

Клеветническа кампания чрез статии в национална електронна медия се води срещу проф. д-р Костадин Ангелов. Кампанията е тенденциозна и продължава три години, посочи проф. Ангелов и подчерта, че на това трябва да бъде сложен край.
„Целта е да бъде умишлено и зловредно опетнено името ми. Да бъдат накърнени честта и достойнството ми. Да бъде съсипан авторитетът ми. Срещу мен са написани десетки дописки в „Капитал” от един и същ автор – Десислава Николова. Не съм търсен за позиция в десетките ѝ материали, а тезите ѝ мога да оборя с документи и факти“, категоричен е проф. Ангелов, който е водач на листата на ГЕРБ-СДС от Велико Търново региона за 50-о Народно събрание.
„Това трябва да спре. Завеждам дело срещу медията и автора на статиите. Това няма да е „дело шамар“, а дело доказващо как един журналист системно нарушава етичния кодекс на българските медии и дело, в което фактите оборват клеветите.
Благодаря на стотиците приятели, които ме окуражиха и подкрепиха да прибегна до тази стъпка, за да се защитя“, коментира проф. д-р Костадин Ангелов.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *