Росица Димитрова, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Гласът на великотърновци ще се чува силно в Народното събрание

0

Темплейт цитати общи - 2

„Велико Търново е кауза, на която съм отдадена от десетилетия. Велико Търново е любов – тук живея и създадох семейството си, тук работя това, което обичам, а в основата му е подкрепата за хората. Искам гласът на великотърновци да се чува силно в Народното събрание и вярвам, че това ще се случи“ – в това е убедена Росица Димитрова, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС от Велико Търново и региона. Тя е втора в листата и е горда, че водач на отбора е проф. д-р Костадин Ангелов, а всеки от нейните колеги е доказан професионалист в сферата, в която работи.
Почти няма човек в Старата столица, който да не познава Росица Димитрова и отдадеността й в сферата на социалните дейности и здравеопазването. И образованието, и целият й професионален път е свързан с подкрепата за хората в нужда. Затова и днес Велико Търново е град и община за пример със социалните услуги, които се предоставят на най=широк кръг от уязвими групи.
„Смисълът за добруване и грижата за хората винаги са били основната цел на всичко, което съм правила и правя в личния, и в професионалния си живот. Да се занимаваш със социална и здравна дейност изисква да влагаш сърце и душа, да си съпричастен с нуждите от подкрепа и с болката на хората, да търсиш и прилагаш възможни и изпълними решения, иначе просто не си за тази работа. Винаги съм вярвала в това и съм го отстоявала, и в местната, и в изпълнителната власт“, казва Росица Димитрова.
Тя е категорична, че ще вложи всичките си знания и експертиза и активно ще участва в законодателната дейност на 50-о Народно събрание. „Най-важното, което ще води в дейността на парламента, е решаването на проблемите пред любимия ми град и целия регион“, казва Димитрова.
Тя вярва, че успех се постига с обединени усилия и общи действия между законодателна, изпълнителна и местна власт. Да бъдем заедно, да градим добро, с политики за стабилност и растеж е по-добрият избор от разделението и противопоставянето, завършва Росица Димитрова.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *