Танцова школа „Рали“ се завърна от София с 9 първи места от танцовия фестивал “Парад на звездите“

0
На 18 – ти май Танцова школа „Рали“ към ВК В. Търново взе участие в танцовия фестивал “Парад на звездите“ гр. София, който се проведе в Многофункционална спортна зала на Спортен център „Свети Георги“.
Танцьорите с ръководители Ралица Николова и Милена Минева се представиха повече от блестящо с общо 16 танца. Те спечелиха 9 първи места, 2 втори и едно трето в груповите танци в стиловете „характерно“ , „етно“, „шоу денс“ и „модерно“.
В в индивидуалните изпълнения втора възрастова група Леа -Сияна Бенкова взе 2-ро място с Татарски танц стил „характерно“, Пламена Петрова също се класира втора в трета възрастова група с танца “ Дихание” стил „модерно“, а Вероника Георгиева спечели трето място с танца “El tango“, също в стил „модерно“. Пламена Петрова и Йоана Ненова взеха среброто в трета въз. група с дуета “ Дамите от Андалусия “ в стил „характерно“.
Търновските танцьори спечелиха и специален приз в стил „Характерни танци“ за най-атрактивен костюм на конкурса за Монголски танц.
„Безкрайно сме доволни от всички 40 деца на школата. Те представиха Велико Търново с класа и висок артистизъм в танцовото изкуство. Благодарим на „Лаянс клуб Янтър“ за подкрепата, която указаха на деца,  за да се изявят в това прекрасно състезание“, коментираха ръководителките на школата. И припомниха, че с тези деца се работи вече почти три години. Една от най-успешните инииативи е ежегодния вече за града Благотворителен концерт -спектакъл “От децата на В. Търново за децата на В. Търново “ .

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *