Спиране на обезлюдяването на малките населени места и чиста околна среда са каузите на Венцислава Йорданова от „Възраждане”

0

 

 

Спиране на обезлюдяването на малките населени места и опазване на чистотата на околната среда във Велико Търново и региона  са основните каузи на Венцислава Йорданова, част от листата на „Възраждане” за  Четвърти многомандатен избирателен район – Велико Търново за предсрочните парламентарни избори на 9 юни.

Изключително деен и граждански активен човек,  42-годишната филоложка по образование се е посветила на кулинарията и от дълги години работи като готвач в някои от най-добрите ресторанти в Старата столица.

На пръв поглед между специалността „Българска филология” и професията готвач няма нищо общо, но това не е така, с усмивка споделя чаровната дама. И във филологията, и в кулинарията е необходима голяма доза вдъхновение, любопитство, упоритост и трупане на много знания.  А специално на полето на кулинарията не може да успее никой, ако не владее тайните на работата в екип, способността да взема бързи и адекватни решения, и да е диалогичен, допълва Венцислава.

Тя е един от дългогодишните симпатизанти на „Възраждане”, споделя идеите на партията от 2016 година, а от 2018 година е и неин активен член.

Още преди осем години припознах идеите и целите на „Възраждане”, които напълно съвпадат с моите убеждения на заклет родолюбец, казва Венцислава Йорданова. Тя е категорична, че няма друга политическа сила в България, която в истинския смисъл на думата да защитава патриотичните идеи.  Взела решение да стане член на  партията заради дъщеря си, защото осъзнала, че вече не носи отговорност само за себе си и за собствения си живот, но и за този на детето си.

Обичам от цялото си сърце България и напълно подкрепям  нашия лидер Костадин Костадинов, че България трябва да запази своята самостоятелност и да не се ръководи от чужди интереси, защото това е пагубно за страната ни, заявява Венцислава Йорданова. Тя дава пример със съсипването на родното земеделско производство, което доведе до там да слагаме на трапезата си боклуци и некачествени продукти от Европа и от цял свят. „Какво не можем да си произвеждаме сами в България, без да се налага този внос – нямаме си зеленчуци, или плодове, или пък жито? Не можем да си произвеждаме сами ток?“, изрежда кандидатката за народен представител. Тя е убедена, че затриването на родното производство е само от част от външните интереси за затриване на българската ни идентичност и на това трябва да бъде сложен край.

„Възраждане” показа на българското общество, че все още има политици, на които може да се има доверие, които не лъжат и не подвеждат хората, категорична е Йорданова.

Тя призовава всички българи да гласуват, защото това е законово право и задължение, което трябва да спазваме, независимо от политическите си пристрастия. Който не гласува, оставя съдбата си в ръцете на тези, които отиват до урните. Който не гласува, няма право да мрънка срещу системата, защото сам е допуснал някой друг да решава вместо него, посочва Венцислава Йорданова.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *