11 са задържани при полицейската акция вчера за противодействие на престъпления, свързани с изборното законодателство и конвенционалната престъпност

0

Резултати от специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с изборното законодателство и конвенционалната престъпност, проведена вчера  в региона, оповестиха от  ОДМВР – Велико Търново.

Разкрити са 21 престъпления, образувани са 8 бързи производства, от тях три за управление на автомобил, след употреба на наркотични вещества, две за притежание на наркотични вещества, две за управление на нерегистриран автомобил и 1 кражба.

Образувани са 8 досъдебни производства, от които две за отглеждане на наркотични вещества, четири за притежание на наркотични вещества, едно за управление на автомобил, след употреба на наркотични вещества и едно за кражба. Образувани са и четири преписки.

Проверени са 26 питейни и увеселителни заведения, 12 заложни къщи, 14 пункта за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, 12 автоморги и автосервизи и 51 търговски обекта, 490 автомобила и 647 граждани. Задържани са 11 лица.

Съставени са 36 акта и са наложени 186 глоби по фиш.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *