Четирима пияни и един дрогиран шофьор са хванати от полицаи през почивните дни

0

 

Четирима водачи, употребили алкохол, установиха полицаи в региона.

Тази нощ около 03,00 ч. във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 42-годишен от село Родина. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,10 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

Вчера в с. Орловец е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 55-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,26 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато бързо производство.

В петък около 21,30 ч. в Елена е извършена проверка на велосипед, с монтиран двигател, управляван от 56-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,77 промила.

Същата вечер около 22,30 ч. за проверка е спряно друго подобно превозно средство, управлявано от 39-годишен от Златарица. При проверка за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,67 промила. Той също е отказал кръвна проба. Велосипедите са иззети. Двамата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. По двата случая са образувани бързи производства.

Вчера в село Раданово е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 24-годишен от Г. Оряховица. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *