“Шоуто на Слави”разиграва на томбола диск на търновския музикант Петко Савов

0

Светослава Иванова

Диск на великотърновския музикант Петко Савов е един от подаръците, които екипът на “Шоуто на Слави” ще раздаде с томбола.

Дискът е подарен лично от Савов на водещия Слави Трифонов на 3 юни 2013 г., когато местният талант гостува на предаването. Дискът съдържа видеото на песента “Признание” и представлява вторият официален сингъл, който Савов тогава промотира в ефира на шоуто.

Припомняме, че в началото на миналия месец култовият шоумен обяви в ефир края на “Шоуто на Слави”. Събраните в него подаръци от гостувалите му през годините 1 435 човека, ще бъдат раздадени в специална томбола.

Освен тях, екипът на шоуто подарява също и луксозна лимузина, с която са превозвали гостите на предаването, диванчето от шоуто, столът и бюрото на водещия, шестте портрета, както и всичките девет книги, в които са писали гостите в шоуто.

За да участвате в томболата е необходимо единствено да се регистрирате на адрес: www.final.slavishow.com

 

А ето и линк към диска на търновския музикант Петко Савов:

https://www.slavishow.com/gifts/%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA-savov-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B2/

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *