Приемна за търновци проведе народният представител Станислава Стоянова

0

Светослава Иванова

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова е съвносител на 15 законопроекта, на 8 предложения към законопроекти за второ четене, отправила е четири питания към министри. Това отчете самата тя пред граждани, които посетиха приемната й малко преди края на настоящия политически сезон.

Сред парламентарната дейност на Станислава Стоянова бе откроен проектът на решение за обявяването на Велико Търново за историческа и духовна столица на България, на които съвносители са също и другите и колеги от областта  Клавдия Ганчева и Станислав Стоянов.

От началото на този мандат по покана на Станислава Стоянова десетки групи от региона са посетили Народното събрание. По нейна инициатива в парламента бяха организирани изложби и концерти на местни дарования.

В рамките на 44-то Народно събрание Станислава Стоянова проведе и изнесени приемни в цялата област. През последните месеци тя организира множество срещи в свищовско, полскотръмбешко, павликенско.

Заради това, че част от поставените въпроси се оказват в компетенциите на местната власт, на някои от срещите присъства и председателят на местния парламент в болярския Венцислав Спирдонов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *