20-годишният Георги Тодоров от Велико Търново е избран в Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ  

0

Студентът по туризъм Георги Тодоров ще представлява младежката организация на ГЕРБ във Велико Търново в Националния изпълнителен съвет. Новият състав на ръководната структура на МГЕРБ бе избран по време на четвъртото отчетно-изборно събрание, провело се вчера /29 август/ в София.

Георги Тодоров е възпитаник на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, а преди това завършва с отличен успех Средно училище „Емилиян Станев“. Израства в учителско семейство и счита, че просветата е сред водещите стълбове за развитието на една държава. Трупа опит в сферата на туризма, която има висок дял в икономиката на старопрестолния град.

Макар и само на 20 години, Георги Тодоров е познат с инициирането и участието си в общественици инициативи. Не се поколебава да бъде сред първите, дарили кръв за рековалесцентна плазма по време на втората вълна на COVID-19. Откликва на всеки въпрос, който поставят пред него съгражданите му. През летните месеци двамата с областния координатор на МГЕРБ във Велико Търново Георги Недев обучиха стотици възрастни хора как да гласуват с машини.

„Младите хора са двигателят на обществото. Смятам, че моите връстници трябва да участват по-активно в обществения и политически живот в страната, когато  затова и поемам отговорността бъда в Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Въпреки изкуствените разделителни линии, начертани в обществото и всичко, случващо се днес, в България има перспектива за младите хора. Вярвам, че с работата си ще успеем да покажем именно това“, коментира Георги Тодоров.

По време на отчетно-изборното събрание на МГЕРБ за председател на организацията бе преизбран Георг Георгиев. Сред гостите на форума бе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Убеден съм в качествата на младите хора в ГЕРБ, защото съм разговарял многократно с всеки от тях. ГЕРБ е съчетание от експертиза, опит и младежки хъс. Партията се обновява. Вярвам, че заедно сме по-силни от хаоса и ще го докажем на предстоящите избори“, коментира Борисов пред над 500 младежи и ги призова да правят мостове към другите политически сили.

Младите хора бяха приветствани и от проф. Костадин Ангелов – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и народен представител в 46-о Народно събрание от Велико Търново.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *