Шеметната комедия „Стриптизьори“ гостува във Велико Търново на 23 април

0
Шеметната комедия „Стриптизьори“ ще гостува във Велико Търново на 23 април. Спектакълът ще бъде представен от 19:00 ч. на сцената на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ и е подарък от Община Велико Търново за гражданите и гостите за предстоящите пролетни празници. Входът е свободен с покани, които могат да се вземат от касата на театъра от 16 април.
„Стриптизьори“ не е просто представление, а пътешествие през емоции, смях и житейска мъдрост, представено блестящо актьорите Любо Нейков, Ненчо Илчев, Васил Грънчаров и Красимира Демирова. Тяхната игра превръща историята в незабравимо театрално събитие, което оставя следа в сърцата на всеки зрител.
Комедийният спектакъл е по пиеса на Влади Априлов, когото публиката отдавна познава като певец, сценарист, шоумен и лице на различни телевизионни продукции. Той е сценарист тв шоутата „Сладко отмъщение“, „Пълна лудница“, „Маскираният певец“, „Като две капки вода“ и др. Вълнуващата режисура е на Ованес Торосян.
Представлението разказва историята на трима застаряващи бивши стриптизьори – болни и съсипани от безпаричие и лични драми. Живеейки на таван някъде в Италия те разчитат само на едно – да стигнат до края. Историята, в която участва и свадливата им хазайка, се завихря в шеметна лудница от допуснати грешки, компромиси, желания и емоции последвани от много смях, великолепен хумор, шок и неочаквани обрати.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *