Новата астрономическа година ще донесе нови надежди и ще събуди живота от зимния сън

0

Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

Лунна диета през март:

Луната е намаляваща от 1 до 6 март и от 21 до 31 март. Започнете диета, хранете се здравословно или се подложете на здравословно гладуване, за да влезете бързо в крачка за предстоящата пролет. Ще подобрите тонуса и самочувствието си и ще промените в добра насока своето здраве. Подходящи дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета този месец са 8, 9, 17, 18, 25, 26, 27 март. Подходящите дни за лунна диета този месец са 6 март – фаза новолуние, 14 март – фаза първа четвърт, 21 март – пълнолуние, 28 март – фаза последна четвърт. В дните от 7 до 20 март Луната е нарастваща. В този период хапвайте не преяждайте и хапвайте по малко, на чести интервали, за да задвижите метаболизма. Не се отказвайте, ако по това време диетите и хранителните режими не дават най-добрите резултати, но не се колебайте да стартирате диетите си на посочените подходящи дати, въпреки че са в интервала на нарастваща Луна. Изчакайте и бъдете търпеливи. Тялото ще ви ще за започне да се освобождава от килограмите веднага след като Луната отново влезе в своята намаляваща фаза след 21 март.

Грижа за косата: Благоприятни за подстригване на косите са датите 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 27, 28, 29, 30, 31 март. Неблагоприятни дни за посещение при фризьора са 5, 6, 7, 15, 16, 23, 24 март.

Звездни аспекти за месеца: Подгответе се за динамичен и неспокоен месец. Това е месецът на първото ретроградно движение на Меркурий. В периода 5 март късно вечерта до късния следобед на 28 март планетата ще бъде в ретроградна фаза в Риби. Риби е дванайсетият, последен знак от зодиака, събрал от себе си знанията и уменията на всички останали в зодиакалния кръг. Меркурий в Риби не се чувства в най-добрата си форма, защото не намира реален израз на емоциите си. Когато е в своята ретроградна фаза, той ще ни помогне да се задълбочим в себе си и да открием важни, ключови моменти и грешки във взаимоотношенията си, заради които страдаме и си патим. Ще ни помогне да сложим край на мъчителни връзки или да приключим със занимания, които вече ни тежат достатъчно много. Занимания, които вече вършим с апатия. Замислете се кои такива дейности или взаимоотношения искат приключване в живота ви. В делови аспект не подписвайте важни договори в периода 6 – 28 март, за да си спестите грешките и проблемите заради недоразбрани или необмислени клаузи. Избягвайте да закупувате и техника поради същата причина – да не стигате до главоболия и връщане за ремонт.

На 8 март Уран навлиза окончателно в Телец, където ще напредва в следващите няколко години. Очаквайте сериозни промени в материален аспект не само в нашата държава, а и в световен мащаб. Очаквайте парите да придобият съвсем нов вид и смисъл за човека. Още една планета се движи в Телец. Това е Марс, като в средата на месеца ще сключи хармоничен аспект със Сатурн в Козирог. Въпреки забраната за подписване на договори заради Меркурий срещата на двете планети ще е значима в деловия живот на бизнесмените. През март можете да направите сериозни преговори и да реновирате своя бизнес на словесно ниво, а договорите да подпишете в края на месеца, след 28 март, когато Меркурий отново свети в зелена светлина за тези начинания. Венера през по-голямата част от март гостува във Водолей, за да ни помогне да влезем във форма за пролетта. Да ни покаже модерните цветове, начина на обличане през 2019 година. Не се притеснявайте да закупите нови дрехи, които ще носите с удоволствие. Меркурий няма отношение към тях и по време на ретроградната му фаза можете да подмените гардероба си.

Не забравяйте да посрещнете Първа пролет с добро настроение и много положителни очаквания. Тя настъпва на 21 март, точно в 00.00 часа с навлизането на Слънцето в Овен. Започва новата астрономическа година. Тя ще донесе нови надежди и ще събуди живота от зимния сън. Изживейте своя март с настроение и усмивка.

ОВЕН

Бъдете пестеливи

Съветът да бъдете пестеливи ще е основната ос и на хороскопа ви за месец март. В момента доходите не са стабилни, а разходите ви нарастват и ще бъде добре, ако ограничите онези, които можете. Поне до края на месеца материалното ви състояние няма да процъфти. Вероятно ще се стабилизира, ако си наложите дисциплина. До Първа пролет владейте емоциите си. Ще бъдете доста енергични, но и несдържани. След 22 март ви очаква вест в службата. Приемете я консервативно. В лично отношение запазете самообладание и се владейте, за да не предизвикате море от емоции.

ТЕЛЕЦ

Съкратете разходите

Също както при Овните, и при вас основният апел в хороскопа е да бъдете пестеливи и да не си позволявате големи разходи за ненужни неща. Материалното ви благосъстояние ще бъде добро през първата седмица от месеца, но след 7 март звездите предупреждават за финансови проблеми. Също така не бива да подписвате никакви финансови споразумения и договори след тази дата. Ще са пагубни за вас. В лично отношение месецът ще бъде благоприятен, стига да не отдавате голямо значение на служебните проблеми. След 21 март ще сте нервни и раздразнителни без причина. Не се карайте с близките си.

БЛИЗНАЦИ

Приемайте витамини

През февруари повечето Близнаци често стигаха до емоционални крайности, но паралелно с влошеното си душевно състояние свършиха безупречно служебните си ангажименти. Март ще продължи да бъде емоционално дискомфортен месец и поради тази причина ще ги посъветвам да са сдържани и самообладани. В дните до 7 март ги очаква подем в бизнеса, а след тази дата задължително трябва да ограничат всякакви контакти, срещи и желания за инвестиции. От 21 март, настъпването на Първа пролет, имунитетът им ще падне. Нека приемат витамини още отсега, за да не боледуват често.

РАК

Неспокоен месец

Напоследък представителите на Рак бяха измъчвани от различни емоционални състояния. Февруари се оказа лек в професията им, но тежък в семейните взаимоотношения. През март ще трябва да се отделят от вниманието на близките си и да останат насаме със себе си. Предстои пореден не толкова лежерен месец. До 7-ма дата ще могат да осъществят някои промени и пътувания, но след това – новостите и мобилността са забранени. След 21 март се очакват някои семейни конфликти или решаването на въпрос с имуществен характер. Не бързайте да давате отговора си до края на месеца.

ЛЪВ

Нереални желания

След любовното разгръщане и хубавите възможности през февруари всички Лъвове ще преживеят една идея по-тромав март. Логично е, защото те забравиха за доста задължения, отлагаха множество ангажименти и сега всичко ще им се струпа на главата. Хубаво е да приемат витаминозна храна, за да имат достатъчно енергия за действие. След 7-мо число трябва да са прецизни в това, което вършат. Имат нужда от хора, които да ги наставляват и да им показват вярната посока. Ретроградното движение на Меркурий ще се отрази върху техните лични желания – ще пожелаят нещо нереално и неизпълнимо, в което ще влеят огромно количество енергия.

ДЕВА

Бъдете реалисти

При вас месец март ще бъде тромав, но сполучлив, стига да нямате големи очаквания от него. Подсказвам ви да слезете на земята и да заработите с това, което разполагате, вместо да летите в облаците и да пропуснете възможностите си. Бъдете реалисти, а не идеалисти. В дните до 7 март ви очаква подем в семейните отношения, които занемарихте от началото на годината. От 7 до 26 март ограничете сделките с имущество и финансовите обещания. След 21 март – Първа пролет, ще сте агресивни, но до големи скандали няма да се стигне. Ще се нуждаете някой да ви изслушва.

ВЕЗНИ

Не вземайте заеми

След като напоследък звездите бяха доста благосклонни към Везните, те ще продължат да ги подкрепят и през март. Месецът няма да е лош за представителите на този знак, но крие някои опасности и предизвикателства. До 7-мо число ще се развиват добре комуникативните им способности. Ще намерят нови приятели и ще пътуват, а след тази дата е добре да ограничат именно това – запознанствата, разговорите и пътуванията. След 21 март ще са изложени на риск от финансови загуби. Нека го имат предвид, тъй като прогнозата е сериозна. Не бива да поемат никакви ангажименти или да подписват договори. Още по-малко да вземат заеми. Кредитите нека отложат за идния месец април.

СКОРПИОН

Нови доходи

Месец като този не е за подминаване с лека ръка, защото ще се променят много неща и вие ще добиете една нова увереност, че нещата потръгват. През първата седмица на март действайте активно в деловата област. Мнозина ще уговарят условия по финансови договори. Заложете на контактите си, които в периода 7 – 26 март ще са от жизнено важно значение. Срещайте се с приятели и потърсете нови алтернативи. Ще имате възможност за добиване на нови доходи след 27 март. Не пропускайте този шанс. Здравето ви също ще е подобри. Започнете да спортувате активно.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен месец

Месец март подпомага душевното израстване и нравственото извисяване при представителите на Стрелец. След тежките месеци, които изживяха напоследък, най-накрая ще се радват на едно благоприятно развитие в посока напред. Ще бъдат обнадеждени – и в службата, и в семейството. Всъщност точно в семейството ще бъде най-голямата им промяна. Една позитивна случка в края на месеца ще ги успокои и ще ги накара да върнат вярата си в доброто. От друга страна, служебният и финансовият им живот ще се развиват благоприятно. Единственото за което трябва да следят, е да не сключат важна сделка в периода 7 – 26 март.

КОЗИРОГ

Поправете грешките

Мартенските новини за представителите на Козирог са добри. Те ще изживеят един благоприятен месец, но е добре да бъдат малко по-взискателни към работата си. Напоследък станаха немарливи и няма как да не са допуснали грешки поради недоглеждане. До 7 март всичко ще върви по вода, докато Меркурий не обърне движението си в ретроградно. В периода 7 – 26 март ви очакват съмнения от лично естество. Те ще ви направят нервни и несговорчиви. От 27 март до края на месеца ще сте агресивни в бизнеса. Това не е време за нови начала, идеи и реализация.

ВОДОЛЕЙ

Съобразете се с Меркурий

По-голямата част от представителите на Водолей изживяха един ползотворен февруари. Март няма да ги разочарова с нищо лошо, но се очакват някои трудности, породени от ретроградното движение на Меркурий. В дните до 7 март ще успеят да се утвърдят като лидери в и водачи на работното място, защото говорят прекрасно. След това обаче е хубаво да се отделят на заден план. В периода 7 – 26 март ги очакват емоционални сривове, а от 27-ми до края на месеца – подем. Това е и времето за реални действия и подемане на инициативи.

РИБИ

Изплувате на повърхността

Оказа се, че февруари не беше от лесните ви месеци, но причината не е само във вас, а и в обстоятелствата, в които попаднахте. През март имате шанса да изплувате – и в лично, и в професионално отношение. Бъдете целеустремени през дните от първата му седмица. Те са вашият шанс. След 7 март Меркурий ще обърне движението си в ретроградно и за голям подем не можем да говорим в делови аспект. От 7 до 26 март обърнете внимание на служебните си грешки и оправете личните противоречия. От 21 март, Първа пролет, до края на месеца ще сте емоционално нестабилни. Избягвайте споровете и се насладете на хубавия живот, който е пред вас.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

1 март. Действащи, активни, водещи и напористи сте вие. Не ви свърта да стоите на едно място, защото винаги искате да вършите нещо, да бъдете заети и полезни. Често грешите обаче, като се заемате с много инициативи наведнъж и доста от тях не докарвате докрай, а зарезвате до средата. Славите се като влиятелни и властни хора, но недовършените дела неведнъж са ви създавали проблеми. Бъдете последователни и търпеливи. Научите ли се на това, няма как да избягате от съдбата си, която е отредила да станете лидери някой ден.

Навлизате в една прекрасна година на стабилност в живота си. Ще осъзнаете, че любовта, уважението и обичта са ценности, далеч по-скъпи от парите. Мнозина ще намерят много по-добра работа, а други ще осъществят сделка с недвижим имот. Променете философията на своите възприятия и се научете на търпение. Ако ви предстои сватба през следващите дванайсет месеца, Венера ще бди над вашия брак.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.

2 март. Вие сте подчертано нерешителни Риби. Все изчаквате най-подходящия момент, който така или иначе не идва. Не отстъпвайте мястото си, а се борете за него. Звездите искат да видят във ваше лице едни самоуверени хора, които знаят какво и как да постигнат в живота си. Криете много таланти и умения, но ще бъде жалко, ако заради вашата нерешителност никога не ги покажете на бял свят.

Годината, в която навлизате, е една от най-успешните в служебен и бизнесплан. Това е година на финансова стабилизация и силно изразен напредък в тази насока. Мнозина ще сменят работата си с по-добра, други ще се окажат обект на повишение. Със сигурност материалните ви интереси ще бъдат задоволени напълно.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

3 март. Вие сте хора с дружелюбен и благ характер. Стремите се към свобода във всяко едно отношение – свобода в любовта, свобода във взаимоотношенията, свобода в работата. Имате свой маниер на действие. Грешката ви се състои в това, че допускате новите хора в живота си прекалено бързо и без определен подбор. Това ви обрича на тежестта да си патите от фалшиви и лицемерни приятелства. Хубавото е, че гледате напред. Оптимисти сте. В любовта също се доверявате лесно, но там е добре да сте по-предпазливи.

Емоционална и завършваща ще бъде годината, в която навлизате от днес. Това говори, че не бива да се заемате с нови дела, а да довършите стари, изостанали с времето начинания. Прекратете контакти и връзки с хора, които търсят единствено изгодата от вас, без да ви дават нищо в замяна. Нямате нужда от подобни познанства. Освободете се от всякакви пречки, за да започнете начисто живота си точно след дванадесет месеца.

Здраве: Възможни са чести инфекции, пазете се от проблеми с високо кръвно налягане, главоболие и мигрени. Очите и зъбите ще са слабите ви места, но всичките ви болки ще идват от емоционалното състояние. Не си внушавайте болести.

4 март. Велики страдалци сте вие, родените на 4 март, защото добрувате в името на другите, а и сте от малкото хора, които осъзнават истинския смисъл на прераждането и кармата. Всъщност той е простичък – каквото прегрешим сега, ще изкупим в някой от следващите си животи под формата на наказание. Може би и на вас ви е трябвало да се преродите доста пъти, за да стигнете до този извод, но фактът, че притежавате това знание, говори за едно по-висше ниво на интелект и натрупана опитност. Мъдростта, която притежавате, предавате на близките си и се ядосвате, когато те не са готови да ви послушат.

Навлизате в една прекрасна година на ново начало, което трябва да обмислите доста сериозно. Не бива да го поставяте прибързано, защото е възможно да съжалявате след това. Съдбата ви предоставя шанс в следващите дванайсет месеца да реализирате свои замисляни през времето идеи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – сърцебиене, аритмии. Не се претоварвайте с тежка физическа работа или чести кардиоупражнения.

Станислав Климентов

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *