На емоционален благотворителен концерт във Велико Търново събраха средства за стипендия на даровит студент

Много емоции и празнично настроение донесе детският благотворителен концерт в МДТ „Константин Кисимов“, който се проведе в петък вечерта в препълнената зала на театъра. Събитието е организирано  от „Лайънс клуб Велико Търново Янтар“ и „Лео клуб Велико Търново Янтар“ по повод Деня на народните будители, а целта е със събраните средства да бъде учредена ежемесечна стипендия от 300 лева за даровит бъдещ студент във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ за целия срок на обучение.

От първия миг до последните тактове стаеният дъх на публиката се нарушаваше единствено от изблика на бурните аплодисменти, последващи всяка поредна част от концерта.

Зрителите аплодираха участниците- Вокален състав „Music sounds“  и Кристина Енчева към читалище „Напредък 1869“ гр. Горна Оряховица с художествен ръководител Стела Дойкова; Александър Момински– ученик от СУ „Емилиян Станев“ от класа по поп и джаз пеене на Стела Дойкова; Вокална група „G-STARS“ с ръководител Владимир Габров;
Танцова школа „Рали“ към Военен клуб Велико Търново с ръководител Ралица Николова,
Кристиана Кирилова – ученичка от СУ „Емилиян Станев“ и Детско-юношески танцов ансамбъл „Търновче“ към Военен клуб Велико Търново- ръководител Яна Пенчева.


Участниците и организаторите бяха поздравени от кмета Даниел Панов, който благодари на младите таланти за създаденото от тях чудесно настроение.


От „Лайънс клуб Янтар“ благодарят на зам.-кмета на Община Велико Търново Снежана Данева-Иванова за подкрепата, на МДТ „Константин Кисимов“ за професионалното отношение и осигурената подкрепа, на  всички корпоративни спонсори, които подкрепиха каузата, както и на членовете на клуба  за направените лични  дарения.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *